Marloth Park kruger

Het Marloth Park is een wildpark gelegen in de provincie Mpumulanga, in het noordoosten van Zuid-Afrika. Langs het Marloth Park loopt de Crocodile River en deze rivier grenst direct aan het bekende Krugerpark. De Crocodile River is een welgeliefde plek onder krokodillen en nijlpaarden. Ook andere dieren zoals olifanten, zebra’s, giraffen, waterbokken en allerlei soorten vogels komen hierheen om water te drinken. Je hoeft niet ver te lopen om deze dieren te zien genieten. Op circa 150 meter van ons vakantiehuis is een uitkijkpunt op deze rivier. De dichtstbijzijnde ingang van het Krugerpark bij Crocodile Bridge bereik je met de auto binnen ongeveer een kwartier.

De natuur staat centraal in het Marloth Park

In het Marloth Park staat de natuur centraal. Je vindt er geen hekken en ongevaarlijke dieren kunnen er vrij rondlopen. Regelmatig staan er daarom ook zebra’s, giraffen en kudu’s bij je in de achtertuin. Bij het vakantiehuis hebben wij ook een drinkplaats voor de dieren die langskomen. Deze belevenis willen we jou niet onthouden.

marloth park huis huren

Omdat je vrij kunt wandelen tussen de wilde dieren wil men dat er geen gevaarlijke dieren in het Marloth Park lopen. Deze dieren wil je natuurlijk wel zien en daarom is het privépark Lions Spruit in het leven geroepen. Hier mag je met je eigen auto doorheen rijden, maar je kunt ook onder begeleiding van een ranger (bewaker) het park in.

Vanaf het Marloth Park is ook Mozambique makkelijk te bereiken. Met de auto ben je ongeveer een uur onderweg. Met haar prachtige stranden, verschillende culturen, een prachtige flora en fauna is Mozambique absoluut het bezoeken waard.

Marloth Park huis huren

Wil je ook een onvergetelijke vakantie naar het Marloth Park? Het reserveren van ons vakantiehuis kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Voor vragen of reserveringen kun je ook altijd bellen of mailen naar 0611485070 en fonspieper@hotmail.com.